Armbågskontakter | Metall

Här hittar du vårt sortiment av armbågskontakter i aluminium och mässing.

Alla våra produkter tillverkas i vår fabrik i Göteborg.Vi arbetar med hållbara material av högsta kvalitet och gör vårt bästa för att hålla nere miljöpåverkan. Produkterna levereras med mikrobrytare med IP-klass 67, samt 5 års garanti.

Fler produktkategorier

Söker du en armbågskontakt i plast? Här hittar du vårt sortiment av armbågskontakter i ABS-plast. Stort urval med många olika möjligheter. Samtliga produceras i Sverige.

 

Här hittar du vårt sortiment av smarta tillval till armbågskontakterna. Tillvalen ger utökade möjligheter för bl.a. montering, placering och öppningsmöjligheter.

 

JCK103

JCK205

JCK207

JCK250

Nyfiken på våra armbågskontakter?

Har ni några frågor eller funderingar så är ni välkomna att höra av er till oss! Ni kan även beställa ett prov av våra produkter, helt kostnadsfritt.

1. Fyll i formulär

2. Vi skickar

1. Fyll i formulär

2. Vi kontaktar dig inom 24h

Marknadsledande tillverkare av armbågskontakter

JC Kontakter AB är ett familjeföretag specialiserat på utveckling och tillverkning av armbågskontakter för automatiska dörrar. Vår affärsidé bygger på vårt mål om att vara marknadsledande i vår bransch och att arbeta aktivt med hållbarhet genom hela processen. Vi har därför valt att fokusera på ett fåtal produkter av noga utvalda material, som vi producerar i vår egen fabrik i Göteborg och sedan marknadsför och distribuerar genom återförsäljare i hela världen.

Skapa ditt konto

Vi strävar efter att svara på er förfrågan inom en arbetsdag

Logga in för att genomföra ert köp

Registrera konto

Vi vänder oss främst till företag som säljer eller installerar Automatiska Dörröppningssystem. 

Skapa en kundprofil för att få tillgång till priser och 
möjlighet att beställa. 
 
Efter anmälan återkommer vi inom 24h.